Produktové dotazy: 730 829 745

Jak se obléct na práci venku

Podzim, roční období různého počasí je tady. Toto období nám přináší nejenom vizuální krásu, ale i chladnější a proměnlivější počasí, které vyžaduje zvláštní pozornost v oblasti pracovního oblečení. Pro profesionály, kteří většinu svého času tráví venku, je nyní ideální chvíle přehodnotit své pracovní oblečení a připravit se na náročné podmínky, které podzim může přinést.

 

V této době, kdy se denní teploty mohou výrazně lišit a kdy nás mohou překvapit nečekané deště, je správná volba oblečení klíčová. NEO, značka, která je známá svou kvalitou a spolehlivostí, je zde, aby vám nabídla řešení, které vám pomůže zůstat v teple, suchu a pohodlí během celé podzimní sezóny.

 

Naše kolekce podzimního oblečení je navržena tak, aby splnila všechny vaše požadavky na komfort a funkčnost. V následujících odstavcích vám představíme, jak správně volit vrstvy oblečení podle počasí a fyzické zátěže, a zároveň vám představíme některé z našich nejlepších produktů, které vám pomohou zůstat v pohodě a v bezpečí během celého podzimního období. Vítejte v světě NEO, kde kvalita setkává pohodlí a funkčnost.

Podzimní Pracovní Oblečení s NEO: Pohodlí a Kvalita

Pánská pracovní bunda REFLECTIVE 

Reflexní větrovka NEO je vaším ideálním společníkem pro venkovní dobrodružství, nabízející vynikající viditelnost díky celoplošné reflexní látce a ochranu před větrem a mírným deštěm. S praktickou kapucí a pružnými manžetami na rukávech, tato bunda zajišťuje pohodlí a bezpečnost v jakoukoli denní dobu. Navíc, boční větrání efektivně odvádí přebytečnou vlhkost, zatímco kapsy na zip nabízejí bezpečné uložení vašich cenností. Vyrobena z 100% polyesteru, je certifikována dle normy EN ISO 13688:2013, což zaručuje její kvalitu a spolehlivost. Ideální pro výlety a cyklovýlety, snadno se sbalí a je připravena vám poskytnout ochranu, kdykoli ji potřebujete. 

Více informací

 

Základní Vrstva

První, nebo základní vrstva, má za úkol odvádět pot a vlhkost od těla, aby vás udržela suchou i při intenzivní fyzické aktivitě. Materiály jako polyester nebo merino vlna jsou ideální volbou pro tuto vrstvu, protože jsou prodyšné a rychleschnoucí. V naší nabídce najdete termo trička a spodky, které jsou navrženy tak, aby vám poskytly optimální komfort a funkčnost.

 

Střední Vrstva

Střední vrstva slouží jako hlavní izolační vrstva, která vám pomáhá udržet tělesné teplo. Fleecové mikiny nebo pletené svetry jsou skvělou volbou pro tuto vrstvu, protože poskytují vynikající tepelnou izolaci bez přidání příliš mnoho hmotnosti nebo objemu. NEO nabízí širokou škálu produktů, které jsou ideální pro tuto vrstvu, včetně lehkých, ale teplých fleecových mikin.

 

Vrchní Vrstva

Vrchní vrstva je vaše první obranná linie proti vnějším prvkům, jako jsou vítr, déšť nebo sníh. Tato vrstva by měla být voděodolná a větruodolná, ale zároveň by měla umožňovat dostatečnou ventilaci, aby se zabránilo nadměrnému pocení. V naší kolekci najdete řadu produktů, které jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální ochranu, včetně membránových bund a větrovek s vysokou voděodolností.

 

Doplňkové Vrstvy

Nesmíme zapomenout ani na doplňkové vrstvy, jako jsou čepice, šály nebo rukavice, které vám pomohou udržet teplo v klíčových oblastech, jako jsou hlava, krk a ruce. NEO nabízí širokou škálu doplňkových vrstev, které jsou navrženy tak, aby doplnily vaše hlavní vrstvy oblečení a poskytly vám celkovou ochranu a pohodlí.

Důležitost volby oblečení v závislosti na fyzické zátěži

V průběhu pracovního dne může dojít k různým úrovním fyzické zátěže, a proto je nezbytné, aby vaše oblečení mohlo efektivně reagovat na tyto proměny. Přizpůsobení oblečení podle fyzické zátěže je klíčové pro udržení optimální tělesné teploty a celkového pohodlí. Zde jsou některé aspekty, které byste měli zvážit:

Prodyšnost a Ventilace

Při vysoce náročné fyzické práci je důležité, aby vaše oblečení umožňovalo efektivní odvod tepla a vlhkosti. Prodyšné materiály a strategicky umístěné ventilační otvory mohou pomoci předejít přehřátí a udržet vás v pohodě.

 

Flexibilita a Pohyblivost

Při fyzické práci je nezbytné, aby oblečení umožňovalo volný pohyb. Elastické a flexibilní materiály, jako je elastan, mohou zvýšit pohyblivost a zároveň zajišťovat pohodlí během dlouhých pracovních dnů.

 

Regulace Teploty

V závislosti na úrovni fyzické zátěže může být potřeba rychle přizpůsobit své oblečení. Vrstvení oblečení vám umožní snadno přidávat nebo odebírat vrstvy, aby se udržela optimální tělesná teplota v různých pracovních podmínkách.

 

Odolnost a Ochrana

Při práci v náročných podmínkách je důležité, aby vaše oblečení poskytovalo dostatečnou ochranu proti mechanickému poškození a oděru. Vysoce odolné materiály a zesílené oblasti mohou prodloužit životnost oblečení a zároveň vám poskytnout nezbytnou ochranu.

 

V naší kolekci NEO najdete širokou škálu oblečení, která je navržena tak, aby splňovala všechny tyto požadavky. Od prodyšných termo triček až po flexibilní a odolné pracovní kalhoty, naše produkty jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální pohodlí a ochranu v jakékoli pracovní situaci. Přizpůsobte své oblečení svým potřebám a zůstaňte v pohodě a v bezpečí s NEO.

Nabídka pracovního oblečení u Krále Dílny

V produktové sekci se zaměříme na konkrétní kousky oblečení a doplňky, které jsou nezbytné pro každého profesionála, který se chystá vybavit na podzimní sezónu. Představíme vám několik vybraných produktů z naší kolekce, které nejen splňují nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti, ale také nabízejí vynikající pohodlí a funkčnost.

Podzimní Pracovní Oblečení s NEO: Pohodlí a Kvalita

Pracovní mikina s výztuhami z Cordury®

Tato mikina nabízí vynikající viditelnost díky reflexním potiskům a neonovým zipům, zatímco výztuhy z Cordury® zvyšují odolnost a životnost.      S výztuhy ze softshellového materiálu, tato mikina je nejen hřejivá, ale také odolná proti mechanickému poškození, což ji činí ideální volbou pro náročné pracovní podmínky.
Podzimní Pracovní Oblečení s NEO: Pohodlí a Kvalita

Pracovní kalhoty PREMIUM

Pracovní kalhoty PREMIUM od NEO, kombinující pohodlí a funkčnost, jsou ideální pro profesionální i domácí použití. Díky materiálu obohacenému o elastan a vyztuženým kolenům Cordurou® nabízí vynikající pohodlí a volnost pohybu. S praktickými prvky, jako jsou prostorné kapsy a speciální kapsy na chrániče kolen, jsou tyto kalhoty dokonalým spojením stylu a funkčnosti.
Podzimní Pracovní Oblečení s NEO: Pohodlí a Kvalita

Termo tričko COOLMAX

Termo tričko COOLMAX, vyrobeno s inovativní technologií, nabízí optimální ochranu proti chladu a zároveň efektivně odvádí vlhkost od těla, zajišťujíc tak suchý a pohodlný pocit během jakékoli aktivity. S tělesně obepínajícím střihem a certifikací CE dle normy EN ISO 13688:2013, je toto tričko ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a funkční oblečení. Dostupné ve velikostech od S/M po XXL/XXXL
Podzimní Pracovní Oblečení s NEO: Pohodlí a Kvalita

Nubuková pracovní obuv

Tato obuv je navržena tak, aby chránila vaše nohy před zraněním a nabízela vynikající ochranu proti nárazům a kompresi. Vlastnosti zahrnují kompozitní ochrannou špičku, antistatickou podrážku s kevlarovou výztuhou a voděodolný design, což je činí ideální volbou pro náročné pracovní prostředí.

Každý z těchto produktů je navržen s ohledem na potřeby moderního profesionála, nabízející vynikající kvalitu a funkčnost, kterou potřebujete pro úspěšnou podzimní sezónu.

 

Jak se blíží podzimní sezóna, připravit se s vhodným oblečením je nejen otázkou pohodlí, ale také bezpečnosti a efektivity vaší práce. Správná volba vrstev oblečení a jejich přizpůsobení fyzické zátěži může zásadně ovlivnit váš pracovní den, umožňuje vám zůstat suchý, teplý a připravený na všechny výzvy, které přicházejí s chladnějším počasím.

 

V naší nabídce najdete širokou škálu produktů, které jsou navrženy s ohledem na potřeby moderního profesionála. Od fleecových mikin až po termální oblečení a specializované ponožky, naše kolekce NEO nabízí vše, co potřebujete k tomu, abyste byli připraveni na podzimní sezónu. Každý produkt v naší kolekci je vyroben s nejvyššími standardy kvality a bezpečnosti, zajišťující, že budete chráněni a pohodlní, bez ohledu na to, co den přináší.

 

Navíc, s naším širokým sortimentem velikostí a stylů, můžete být jisti, že najdete oblečení, které nejen splňuje vaše pracovní požadavky, ale také vypadá skvěle. Věříme, že pracovní oblečení by mělo být funkční, ale také módní, a naše kolekce NEO to dokazuje.

 

U Krále Dílny jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout nejlepší v pracovním oblečení, a jsme zde, abychom vám pomohli najít přesně to, co potřebujete pro úspěšnou a produktivní podzimní sezónu. Děkujeme, že jste si vybrali NEO pro vaše pracovní oblečení. Věříme, že budete s vaší volbou spokojeni.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.